T.W.P

Oficjalne Forum sojuszu T.W.P

Ogłoszenie

Zapraszam do rejestracji na Forum Obowiązują nazwy użytkownika zgodne z tymi których używamy w TRAVIANIE

#1 2007-12-16 17:30:52

Tyberiusz

Nowy użytkownik

Punktów :   

PRÓG PRZYJECIA

Witajcie!

W wiadomości o powstaniu nowego sojuszu był uwzględniony próg przyjęcia na 400 czy 500 nie pamiętam dokładnie ja jestem za tym żeby brać od 700-750. Wystarczy sprawdzić obecną sytuacje jest nas mniej o połowe niż w D_P a ranking mamy niższy tylko o 5 pkt. Poza tym więksi i silniejsi gracze umocnią sojusz a słabsi to tylko "pożeracze deff" do których ciągle trzeba wysyłac wojska i do do kilku naraz. Uważam że powinniśmy zaostrzyć kryteria. Jeżeli nie wielu bedzie chętnych to nic w mniejszym gronie łatwiej bedzie rozdzielać pomoc i będzie ona skuteczniejsza bo bedziemy mogli wysłać więcej wojsk.

To taka moja sugestia. Pozdrawiam

#2 2007-12-16 17:58:11

lars87

Użytkownik

Punktów :   

Re: PRÓG PRZYJECIA

suma sumarum nie taki głupi pomysł.. kwestia do rozważenia.

#3 2007-12-16 19:30:33

funkymonk

Użytkownik

Punktów :   

sam mam 600 pop i bym do 700-750 się nie załapał. Rzeczywiście istnieją pożeracze deff, ale ja jestem za powiedzieniem "pop nie walczy" i do niego się stosuję. u mnie praktycznie na tym rozwijanie się polega, mało dbam o pop i reszte, tylko non stop buduję wojsko. i myślę że nie tylko ja mam taki tryb travianowania. trzeba ustalic próg woja a nie popa jeżeli w ogóle do czegoś takiego miałoby dojśc

#4 2007-12-16 20:44:09

Tyberiusz

Nowy użytkownik

Punktów :   

Ale ja nie sugerowałem żeby wywalać tych którzy mają poniżej progu tylko żeby w stosunku do nowych osób przyjąć taka zasae i zaznaczam że to tylko propozycja. Ważna jest tez produkcja surowców i o to tez nalezało by sie spytac nowych członków. Bo można mieć 1000 popa i rozbudowane wszystkie budynki przy produkcji w stolicy po 1000 każdego surowca a wszyscy wiemy że taka produkcja to do niczego nie prowadzi, bo travian tak naprawde w dużej mierze opiera sie o ekonomie czyli o ilość surowców(masz dużo surowców stac cie na rozbudowe armii)

#5 2007-12-17 02:01:37

Flowerq

Gość

hm.....pewnie macie racje  i  rodzi się pytanie .....co ja robie tu ....)

#6 2007-12-17 17:11:29

czarny elf

Moderator

7799616
Punktów :   

wiec tak sojusznicy poruszyliscie wrazliwy temat

kryterium przyjecia zostanie podniesione na pewno a nasz ogon dostanie jakis czas na to zeby jakos sie podbudowac

faktycznie próg był za niski-ale wszystko przed nami-patrzymy kto sie rozwija i bedziemy wyciagac konsekwencje

#7 2007-12-18 00:45:25

Flowerq

Gość

dobrze że o tym wspominasz Romio.....bo wiesz niestety wiesz jak to w życiu nie każdy ma równe szanse.....i jeżeli kogoś ostro jadą to raczej nie ma szans na równouprawnienie .......Pozdro....Darek 

#8 2007-12-18 21:33:37

Claudi

Nowy użytkownik

Punktów :   

no tak tu się zgadzam z jedną stroną że sojusz powinien się rozwijać,ale z drugiej strony tak jak pisze Flowerq cieżko się rozwijać jak kogoś atakują parenaście razy na dzień,więc moja propozycja była by taka żeby mocniejsi z sojuszu pomagali tym słabszym się rozwinąć tym samym wzmocnimy cały sojusz

Stopka forum

RSS